Маводи лозима:
- 250 гр гӯшти мурғ;
- 250 гр хӯриши сабзӣ;
- 250 гр занбурӯғи консервагӣ;
- 150 гр панир;
- 4 дона тухм;
- 1 дона пиёз;
- 50 мл сиркои 9%;
- 250 гр майонез.
Тарзи таҳия:
Гӯшти мурғро пухта, дар шакли дилхоҳ реза кунед. Хӯриши сабзиро низ андохта, занбурӯғро шакли ба гӯшт монанд реза карда, ба болои гӯшти мурғ ҳамроҳ кунед.
Сипас, пиёз ва тухми обпазшударо реза ва ба маҳсулот ҳамроҳ карда, ба он сирко илова кунед. Майонезро андохта, ҳамаи маҳсулотро омехта кунед.
Сипас ба лаъличаҳо гирифта, ба болояш панирро аз турбтарошак гузаронед.