Маҳсулоти лозима:
450 г қиммаи гӯштин, 1 дона пиёз, намак, мурч, 1 помидор, 60–70 г панир, 2-3 қошуқ майонез ё сметана.
Тарзи таҳия:
Ба қиммаи гӯштин намаку пиёз ва мурч илова карда, нағзакак аралаш кунед. Аз қиммаи ҳосилшуда лонача созед, яъне мобайнашро чуқур кунед ва ба рӯи лаълии пешакӣ равған молидашуда чинед. Ба ҷойи чуқури лоначаҳои қимагин майонез молида, ба он помидори ба таври ҳалқача буридашуда гузореду аз рӯяш панирро аз турбтарош гузаронед. Тафдонро ба ҳарорати 190 дараҷа тасфонида, муддати 40 дақиқа пазед.