Маҳсулоти лозима:
400 г замӯруғ (хом ё очорӣ), 2 линги мурғ, 3 бодиринги сабз, 200 г панири дудхӯрда, майонез, 4 тухми обпаз, барги салат.
Тарзи таҳия:
Замбӯруғро дар каме равғани зайтун ё маска бирён кунед. Гӯшти мурғи обпазро аз устухонаш ҷудо карда, бо тухму бодиринги сабз реза кардан лозим аст. Панирро 10 дақиқа дар яхкунаки яхдон нигоҳ дореду баъдан аз сӯрохиҳои васеи турбтарош гузаронед. Маҳсулотро бо майонез аралаш кунед ва хӯришро мувофиқи завқи худ бо баргҳои салат ва шибит оро диҳед.