Маҳсулоти лозима:
Қаймоқ – 500 грам
Хокаи шакар – 70 грам
Панири дулмашуда (творожный сыр) – 300 грам
Кулчақанди савоярди - 400 гр
Қулфинай – 300 грам
Тарзи таҳия
Аввал дар зарфе қаҳва омода мекунем, баъдан барои малҳам қаймоқ ва хокаи шакарро 10 дақиқа бо миксер лат мезанем ва панири дилмашударо илова карда, боз лат заданро идома медиҳем.
Дар қолаби махсуси тортгирӣ кулчақанди савоярдиро дар кофе тар мекунем ва малҳамро мемолем. Боқимондаи кулчақанди савоярдиро дар гирди зарф мечинем ва дар байнаш боз кулчақанд идома дода, дар охир аз болояш малҳам мемолем ва қулфинайро реза карда, дар гирдаш мечинем. Торти мо тайёр шуд, иштиҳои том!