Маҳсулоти лозима:
1 батон, 700 грамм қаймоқ (сметана)-и 20%, 7 қошуқ хокаи шакар, 1 бонка ананаси очонидашуда.
Тарзи таҳия:
Батонро бо корд бурида, реза кунед. Барои малҳам қаймоқро бо шакари куфта омехта намоед. Ананасро реза кунед. Ба даруни зарфи чуқур “плёнка”-и хӯрока тунук карда, пораҳои батонро чинеду аз рӯяш малҳами қаймоқиро молед. Баъдан ананаси резаро тунук карда, аз рӯяш боз қабати батониро тунук карда, малҳам резед. Тортро дар яхдон 20 дақиқа нигоҳ дошта, баъдан аз “плёнка” гирифта, ба рӯи табақ чаппа гузореду бо малҳами боқимонда ва шоколад оро диҳед.