Маҳсулоти лозима:
3 тухм, 300 г шакар, 450 г қаймоқ (сметана), 200 г орди навъи аъло, 5 қошуқ какао, 50 г равғани маска, 1 қошуқ моддаи ковоккунанда (разрыхлитель).
Тарзи таҳия:
Тухм ва 200 г шакарро дар зарфи чуқур лат зада, қаймоқ, орд ва 3 қошуқ какаоро бо моддаи ковоккунанда илова кунед. Хамирро ба тобаи пирогпазӣ рехта, дар тафдони ҳарораташ 180 дараҷа муддати 30 дақиқа пазед. Барои малҳам 250 г қаймоқ, 100 г шакар ва 2 қошуқ какаоро омезиш дода, дар оташи паст ҷӯшонед ва баъди хунук шуданаш равғани маска илова кунед. Пироги пухтаро аз байн ба ду қисм ҷудо карда, малҳамро молед.