Маҳсулот:
Равған - 0,5 литр,
Гўшт - 500 грамм
Пиёз - 4 дона
Нахӯд - як истакон
Мурчу зира мувофиқи табъ
Тарзи таҳия:
Аввалан гўштро майда реза карда, дар равғани шириншуда мезирбонему баъд ба дег пиёз меандозем. Пас аз сурх шудани пиёз сабзиро андохта, дегро мекобем. Биринҷу нахўдро баъди зирбондани сабзӣ ба дег андохта, ду-се бор мекобем ва сипас об мерезем. Об бояд биринҷро пўшонад. Мурчу зираро баъди хушк шудани оби биринҷ пошида, ошро дам мепартоем. 30 дақиқа пас оши як ба як тайёр мешавад.
Иштиҳои том!