Маҳсулоти лозима:
1 банка ҷуворимаккаи очонидашуда
1 стакон лӯбиёи сурхи пухта
2 қаланфури булғорӣ
2 бодиринги очорӣ (маринованный)
100 г чормағз
2-3 дандона сирпиёз
Ҷаъфари ё кашниз
Равғани растанӣ ё майонез
Тарзи таҳия:
Бодиринги очорӣ ва қаланфури булғориро чоркунҷа реза кунед. Чормағзро майда кунед. Барои майда кардани чормағз онро ба халтаи селофанӣ гирифта, бо чӯб майда кунед.
Кабудиро реза карда, баъд оби лӯбиёи пухтаро полонеду сирпиёзро майда карда ба даруни хӯришгирак лӯбиё, ҷуворимакка бодиринги реза, қаланфури реза, чормағз, кабутиро қабат ба қабат гузоред ва ҳамаашро бо равғани растанӣ ё майонез омезиш диҳед.