arzon replenishment
Достони ишқи Артём ва Елена
01.02.2023
ОИЛА
3660


Ин қиссаи зебои ошиқона соли 2018 оғоз ёфта, ману шавҳарам тариқи шабакаи иҷтимоии "Друг вокруг" шинос шудем. Он замон ӯ 23-солаю ман 22- сола будам.

Артём дар Чеченистон хизмат мекард, ман бошам дар шаҳри Перм зиндагӣ мекардам. Байни мо 2467 километр масофа бошад ҳам, дилҳоямон ба ҳамдигар наздик буданд ва ба назар чунин мерасид, ки ҳарду аз як ҳаво нафас мекашем. Ҳамин тариқ қариб ҳар рӯз тавассути интернет суҳбатҳои ширин карда, чунон ба ҳамдигар дил бастем, ки ногуфтанӣ...

Ёд дорем, ки чи тавр Артём “фамилияи маро худат ёб” гӯён, маро ба ҷустуҷӯ водор намуд. Вақте насабашро фаҳмидам ҳайрон шудам, зеро чанд сол пеш дар беморхона ҳамроҳам духтараке бо ҳамин фамилия хобида буд.

Зуд ба дугонаам занг зада пуридам, ки Артём Дылдинро мешиносӣ? Дар ҷавоб гуфт, ки оре, вай холабачаам аст. Ҳами тавр бо кӯмаки дугонаам дар бораи Артём маълумоти бисёре ҷамъ карда, бештар волову шайдояш гаштам.

Пас аз чанд моҳ Артём рухсати гирифта ба назди ман омад, баъдтар дар соли нав маро бо падару модараш шинос кард.

Хуллас, моҳи феврали соли 2019 ошиқамро ба Душанбе фиристоданд ва думболи Артём ман ҳам ба ин шаҳри офтобӣ омада, дилбастааш гаштам. Моҳи ноябри соли ҳамон сол мо дар сафорати Россия дар Тоҷикистон ақди никоҳ баста, расман зану шавҳар шудем. Айни замон ман ба кӯдакони тоҷик забон меомӯзам ва худам низ кам-кам забони тоҷикро ёд гирифтам. Ишқи Артёммаро ба маънои томаш хушбахт гардонд.

Все партнеры макет

          Матни русии ишқи Елена ва Артем

 

 

             
Эта красивая история любвы началасьв 2018 году. Мы с будущим супругом познакомились в социальной сети "Друг вокруг". На тот момент ему было 23 а мне 22 года. Артём служил по контракту в Чечне, а я жила в Перми. Расстояние между нами было 2467 км, но каждый день общались, узнавали друг друга по ближе, и так в наших сердцах зародилось любовь.
Помню как угадывала его фамилию. Он говорил, есть бегун с такой фамилией и я начала искать в интернете, как же его фамилия. Получилось так, что его фамилию я где-то уже слышала, потом вспомнила, что 10 лет назад лежала в больнице с девочкой у которой фамилия матери была Дылдина. Позвонила подруге спрашиваю, знаешь Артёма Дылдина, она ответила что это мои сводный брат. Через месяц Артём приехал в отпуск, а потом мы вместе встретили новый год и Артём познакомил меня с своими радетелями.
В феврале 2019 года мой возлюбленный улетел служить по контракту в г. Душанбе, а позже як прилетела вслед на ним в этот солнечный город.
Так в ноябре 2019 года мы расписались в Российском посольстве и официально стали мужем и женой. Здесь выучила таджикский язык, сейчас обучаю детишек, а супруг служит по контракту.

Поделиться новостью
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД